Başkan Culha, MAYINLI SALDIRIYI KINIYORUZ

İskenderun’da yüksek gerilim hattındaki arızayı tespit etmek ve onarmak üzere bölgeye giden, aynı zamanda meslektaşlarım olan 2 elektirik mühendisinin PKK tarafından direğin etrafına yerleştirilmiş mayının patlaması sonucu yaralandığını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Yaralanan meslektaşlarıma öncelikle geçmiş olsun diyor ve en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.
Ülkemizin içine düşürülmeye çalışıldığı bu terör ve kaos ortamı sivil yurttaşlarımızı ve görevi başındaki görevlileri dahi ölümle karşı karşıya getirebilmektedir. Her ikiside TEİAS çalışanı olan meslektaşlarımdan ağır yaralı olduğunu öğrendiğim elektrik mühendisi İrfan SAĞIROĞLU ve hafif yaralı elektrik mühendisi Fatih ACAR başta olmak üzere ailelerine, tüm mühendis camiasına ve milletimize geçmiş olsun diyorum.
Hangi gerekçeyle olursa olsun sivil insanların yaşama hakkını tehdit eden bu tür eylemler asla kabul edilemez.
Tüm siyasal çıkarlar bir yana bırakılarak, silahlar biran önce bırakılmalı, terörün tırmanışına karşı barış ve demokrasi sesleri bir an önce yükselmelidir…

11892140_1224300894282348_7086858458124468880_n

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.