BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ BAYANLAR SU TOPU TAKIMI 1. LİG’DE

Hatay Büyükşehir Belediyesi Bayanlar U 18 Su Topu Takımı 07-09 Ağustos 2015 tarihleri arasında Manisa Atatürk Olimpik Yüzme Havuzu Tesisleri’nde düzenlenen Türkiye Kupası Finalleri’nde ilk beşe girerek 1. Lige yükselmeye hak kazandı.

Bayanlar Türkiye Kupası Finallerinde ilk beşe girmeye hak kazanan Su Topu takımı kuruldukları ilk seneden buyana böylesi üstün bir başarı elde etmenin gururunu yaşıyor. şampiyona öncesinde hedeflerinin 1. Lige yükselmek olduğunu belirten Büyükşehir Belediyesi Su Topu Antrenörü Mustafa Savaş: Çok mutluyuz. İstedik ve başardık. Hatay Büyükşehir Belediyesi Su topu takımını artık tüm Türkiye tanıyacak. Bugüne kadar spora ve sporcuya desteğini esirgemeyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve Hatay Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven’e sonsuz teşekkür ediyorum.” dedi.

Ayrıca Hatay’ı temsil eden Büyükşehir Belediyesi Su Topu Takımları’nın biri 1. Lig’de, biri kızlardan diğeri de erkeklerden oluşan iki takımı da 2. Lig’de mücadele ediyor.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG

Önceki İçerikSUYU POMPALAMADA YETERSİZ KALAN TRAFOLAR YENİLENİYOR
Sonraki İçerikZirem öğrencileri Arsuz’da stres attı