İskenderunspor’a Tam Destek

İskenderunspor antrenmanına destek vermek için gelen Hatay kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Alpay ve Asaş spor yöneticisi ve aynı zamanda Asaş Genel Müdürü Suat Atasever yeni kurulan ve bölgenin en iddialı takımları arasında bulunan İskenderunspor’un antrenmanına gelerek futbolculara destek verdi.

Sakarya  tesislerinde gerçekleştirilen çift kale antrenmanına gelen ziyaretçilerin verdiği desteğe teşekkür eden İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olgun,bizlere inanan ve destek olan herkese teşekkür ediyorum.Bizler temiz bir kalp ve inançla yola çıktık, tüm arkadaşlarımızın da bu hedefle burada bulunduğuna inanıyorum.İnşallah sezon sonrası takım olarak şampiyon oluruz vermiş olduğumuz sözleri yerine getiririz dedi.

Hatay kulüpler Birliği Başkanı Yıldırım Alpay’da sizlere destek vermek açısından burada bulunuyoruz. İskenderunspor’un forması çok ağırdır ve önemlidir değerli Başkanımız Ali Gökhan Olgun tüm fedakarlığı yaparak bedenini taşın altına koymuş bizlerde kendisine ve sizlere elimizden gelen tüm desteği vermeye çalışacağız yeni sezonda başarılar diliyorum dedi.

Asaş Filtre Genel müdürü Suat Atasever ise İskenderunspor’un başarılı olması için elimizden gelen tüm gayreti gösteririz bizlerde kurum olarak sportif faaliyetlerin çoğalmasından yanayız açıklamasını yaptı.

Yapılan ziyaretin arından İskenderunspor futbol takımı Teknik Direktör Halis Özipek nezaretinde çalışmalarını sürdürdü.

iskenderunspor antrenman ziyareti (2) iskenderunspor antrenman ziyareti (4) iskenderunspor antrenman ziyareti (5)