BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ RUHSATLAMA VE DENETLEME ÇALIŞMALARI YAPIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı Ruhsatlandırma ve Denetim Şube Müdürlüğü tarafından denetim ve ruhsatlandırma çalışmaları yapılıyor.

Denetim ve ruhsatlandırma çalışmalarını, Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü, İl Gıda Tarım Ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası’ndan katılan kişilerle ve Büyükşehir Belediyesinden katılım gösterenlerle birlikte toplamda 9 kişilik komisyon ekibi tarafından gerçekleştiriliyor.

Denetim ve Komisyon Başkanı, aynı zamanda Ruhsat ve Denetim Şube Müdürülüğü yönetiminde halkın güvenliği ve sağlığı açısından petrol ofisleri, fabrikalar ve otogarlarda denetleme çalışmaları yapıldı.

2014 tarihinde 16 adet, Büyükşehir Belediyesi kurulduktan sonra 2015 yılında toplam 34 adet GSM ( Gayri Sıhhı Müesse)’ye açma ruhsatı verildi. Ayrıca 200 tane hafta tatili ve açma ruhsatı , 11 adet de sıhhı müessese açma ruhsatı Büyükşehir Belediyesi Ruhsatlandırma Şube Müdürlüğü tarafından verildi.

HBB-BASIN-YAYIN-1JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-3JPG HBB-BASIN-YAYIN-4JPG HBB-BASIN-YAYIN-6JPG