Herşey spor için

Sporun her branşına destek veren ve amatör sporun gelişmesi adına sporcuların yanında olan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, ilçede bulunan amatör spor kulüpleri temsilcileriyle bir araya geldi.
Başkan Nazım Culha öncülüğünde Karaağaçspor, Karaağaç – Nardüzüspor, Arsuz Belediyespor, Arsuz Gözcülerspor, İlkadımspor, Arsuz Yeni Umutspor başkan ve yöneticilerinin ilk kez bir araya geldiği toplantıda, spora ve sporcuya verilen destekler değerlendirildi, sorun ve talepler dinlenerek ortak akılla çözüm arandı.
İlçede birçok dalda başarı getiren kulüpler olduğunu ve elde edilen başarılarla gurur duyduğunu söyleyen Başkan Nazım Culha, “Gençleri spora teşvik etmek açısından sorumluluk üstlenen yöneticilerimizin yaşadıkları zorlukları iyi biliyorum.

Bizler belediyemizin imkanları dahilinde her zaman sizlere destek olmaya çalıştık ve bundan sonrada destek olmaya devam edeceğiz. Bizler karşınızda değil, her zaman yanınızdayız Hepimizin ortak amacı; Arsuz’da sporu yaygınlaştırmak ve çocuklarımızı spora teşvik etmektir” dedi.

IMG_9596 IMG_9602 IMG_9608