TEMİZ PARKLAR TEMİZ ÇEVRE İÇİN

İskenderun Belediyesi, “Çiçek Dalında Güzeldir” sloganıyla yeşil alan ve parklara astığı levhalar ile halkı bilinçlendirmeyi amaçlıyor. İskenderun Belediyesi Park ve Bahçe Müdürlüğü ekipleri yaz dönemi kapsamında kent genelinde sürdürdüğü çiçek dikimleri ile parkları güzelleştiriyor.

Çiçekleri kopartmayın şeklinde levhalar asılarak vatandaşların bilinçlendirilmesi sağlanıyor. Temiz çevre, temiz şehir anlayışıyla hareket eden ekipler belirledikleri alanlarda levhalar ile yeşilliklerin ve çiçeklerin korunmasını hedefliyor. Çalışmalar hakkında bilgiler veren İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İsmet Parlar, yeşilliğe büyük önem verdiklerini ifade ederek,”rengârenk ektiğimiz çiçeklerimizle şehrimizin görünümüne katkı sağlıyoruz. Burada vatandaşlarımızın da hassas ve duyarlı olması bizim için önemli. Çiçeklerimizi hep birlikte korumamız lazım.

Bu anlayışla hazırladığımız dekoratif levhaları parklarımıza yerleştiriyoruz. Halkımızdan beklentimiz, çiçekleri koklamaları. Lütfen onları kopartmayarak bizim çalışmamıza destek versinler”şeklinde konuştu.

temiz  2 temiz  3 temiz  4 temiz 1