İskenderun Kurban Satış Yerleri Belli Oldu

İskenderun Belediyesi yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Belediye kontrolünde komisyonca belirtilen yerlerde kurban kesim ve satış yerleri kurulacak. Kurban kesim alanlarında güvenli kesimin ve hijyenik şartların sağlanması için ekipler çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, belirlenen satış ve kesim alanına giderek incelemelerde bulundu. Belediyenin belirlediği yerler dışında kurban kesimi ve satışının yasak olduğunun altını çizen Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük;”Zabıta ekiplerimiz ve diğer görevliler, kurbanlıkları kontrol ettikten sonra satış yerlerine geçmelerine izin verecek.

İskenderun halkının kurbanlarını hijyenik koşullarda kestirebilmeleri için kesim alanlarının temiz olmasına özen gösteriyoruz. İskenderun Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın Kurban Bayramını huzur içerisinde geçirebilmesi için bir dizi önlemler aldık”şeklinde konuştu. İskenderun Belediyesi, belirlenen satış alanlarını ve kesim merkezlerini vatandaşlara ilan yolu ile duyuracak. Ayrıca Kurumsal hat olan 444 1939 numaralı telefon, İskenderun halkından gelen istek ve önerileri dikkate alarak uygulamaya koyacak.

KURBAN  1 KURBAN  3 KURBAN  4 KURBAN  5 KURBAN 2