Gıda Sektörü Birleşik Arap Emirliklerinde buluşacak

İstanbul Ticaret Odası bu yıl 7- Aralık 2015 tarihinde Dünya Gıda markalarını Körfez ve Ortadoğu Profesyonellerini SİAL Abudhabi’de buluşturuyor. İstanbul Ticaret Odası Genel sekreter yardımcısı Tezer Polacıoğlu, İTSO’ya gönderdiği yazılı açıklamasında, şu ifadelere yer verdi, “Ülkemiz ihracatın temel taşlarından gıda sektörümüze yeni ihracat imkanları sunmak hepimizin ortak amacıdır. Birleşik Arap Emirlikleri ve çevre ülkelerin ülkemiz gıda ihracatı için taşıdığı önem doğrultusunda, her yıl Birleşik Arap Emirliklerinin Abu Dhabi Emirliği’nde düzenlenen SIAL Middle East Gıda Üraünlari ve Teknolojileri Fuarı Türkiye Milli İştiraki 2010 yılından itibaren odamız tarafından gerçekleştirilmektedir.

Bu yıl da 7-9 Aralık 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan SIAL Middie East 2015 Fuarında ülkemizin her köşesinden değerli gıda sektör mensuplarımızı görmek odamıza mutluluk verecektir. Bu çerçevede, odanıza üye olan gıda sektörüne ilişkin firma listelerinin tarafımıza iletilmesine. Ekte sunulan bilgiler doğrultusunda SIAL Middia East 2015 Fuarı Türkiye Milli İştirakinin Web sayfanızda yayınlanmasına, üyelerinize duyurulmasına ve ilgilenenlerin odamız ile temasa geçmesinin sağlanması gerekmektedir. “

611x395_gida_4f7fd8f70aa83

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.