“Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş” projesi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Antakya Belediyesi’nce yürütülen “Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş” projesi ekibini ziyaret ederek, proje hakkında bilgi aldı.
Antakya Belediyesi’nin Bağrıyanık Mahallesi’nde bulunan eğitim binası içerisinde proje için tahsis edilen birimi ziyaret eden Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci projenin büyük ilgi görmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci incelemeler esnasında yaptığı konuşmada şunları kaydetti; “ Antakya Belediyemizin Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş projesi kapsamında hayırseverlerimizin hiç kullanılmamış yada çok az kullanılmış giysi, ayakkabı ve oyuncaklarını veren al ile alan elin birbirini görmediği ancak hayır sahibi vatandaşlarımızın bağışladığı eşyalara sahip olan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayır dualarını aldığı projede biz sadece aracılık görevi üstleniyoruz. Yapılan katkı ve desteklerden dolayı hayırseverlerimize şükranlarımı sunuyorum. Birçok hayırseverimizin bu projeye desteklerini bekliyorum.”
Başkan Kimyeci bu güne dek 100’den fazla ailenin proje kapsamında giysi, ayakkabı ve oyuncak ihtiyacının giderildiğini belirttiği konuşmasının devamında hayırseverlerin ve ihtiyaç sahibi vatandaşların proje hakkında bilgi almak için 0326 212 17 86 numaralı telefondan Antakya Belediyesi personelinden bilgi alabileceğini dile getirdi.

Kardeşinle Paylaş Projesi  (3)_1024x683 Kardeşinle Paylaş Projesi  (2)_1024x683 Kardeşinle Paylaş Projesi  (1)_1024x576

Önceki İçerikÇOCUKLAR HAZIRLANIYOR
Sonraki İçerikİskenderun’da Deprem