Vali Topaca Aalen Heyetini Kabul Etti

Antakya İlçemiz ile kardeş şehir olan, Almanya’nın Aalen kenti belediye heyeti, Sayın Topaca’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca, Almanya’nın Aalen Kenti Belediye başkanı Thilo RENTSCHLER, bir dönem önceki Başkan Ulrich Pfeifle ve beraberindeki heyeti 24 Temmuz 2015 Cuma günü saat 11.00’de makamında kabul etti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Başkan Vekili Serdar Güven’in de bulunduğu ziyaret dolayısıyla Sayın Topaca: ‘‘Tarihte birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, üç semavi dinin ve farklı kültürlerin bir arada yaşadığı, sevginin ve hoşgörünün dünyada yaşayan önemli merkezlerinden biri olan Hatay ilimizde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Kardeş şehir olarak 20 yıldır yaşatılan ve geliştirilen, ülkeler arasındaki sosyal, kültürel ve ekonomik ilişkiler memnuniyet verici’’ dedi.

Kabulünden dolayı Sayın Topaca’ya teşekkür ederek konuşmasına başlayan Başkan RENTSCHLER ise ”İlinizde bulunmaktan ve dostane karşılamanızdan dolayı büyük memnuniyet duydum.” diyerek ziyaretin, Aalen ile Antakya arasındaki kardeş şehir ilişkisini daha da pekiştireceğine inandığını söyledi.

Sayın Topaca, günün anısına RENTSCHLER ve beraberindeki heyete hediyeler verdi.

2 3 12