Çiçeklendirme çalışmaları devam ediyor

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe sınırları içinde bulunan orta refüj, döner kavşak ve yeşil alanlarda çiçeklendirme çalışmaları yapıyor.

Çalışmalar kapsamında; kentin daha estetik görünmesi için kavşaklarda bulunan yeşil alanlarda çeşitli motifler içerisinde mevsimlik çiçekler dikiliyor. Eski adliye binası yanında başlayan ŞehitPamir Caddesi üzerinde bulunan döner kavşaklar başta olmak üzere kentin muhtelif alanlarında gerçekleştirilen düzenleme çalışmalarında, sarı ve pembe renkleri ile dikkat çeken mevsimlik menekşe çiçekleri kullanılıyor.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi ver veren İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İsmet Parlar, “Şehir merkezinde bulunan bulvar, cadde ve kavşaklarda İskenderun doğasına ve iklimine uygun mevsimlik çiçekleri kullanarak düzenleme çalışmalarını yürütüyoruz. Çiçeklendirme çalışmalarını farklı motifler üzerine süslüyoruz. Bu kapsamda çok sayıda çiçek dikimi gerçekleştiriyoruz. Bu hizmetimiz ile bir anlamda şehri renklendiriyoruz. Amacımız kent estetiğine daha güzel bir görüntü kazandırmak” diyerek çiçeklendirme çalışmalarının farklı bölgelerde devam edeceğini belirtti.

IMG_5661 IMG_5669 IMG_5692

Önceki İçerikVali Topaca Aalen Heyetini Kabul Etti
Sonraki İçerikBÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN TOPLU NİKAH TÖRENİ