BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN TOPLU NİKAH TÖRENİ

Belediyesi Kültür Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘‘Toplu Nikah Töreni’’ HATMEK’te gerçekleşti. Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği törende 36 çift dünya evine girdi.

Büyükşehir Belediyesi maddi imkansızlıklar yüzünden evlenemeyen çiftlerin damatlık ve gelinliklerini de hediye ederek 36 çiftin nikahını ücretsiz olarak kıydı. 36 çiftin katıldığı toplu nikah töreninde en yaşlı çift olan İzzettin Zorlu(60) ve Hatice Solgun (57) dikkat çekti.

İmam Mehmet Karasu eşliğinde başlayan törende, nikahlar Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından kıyıldı. Nikah cüzdanlarını başkan Savaş’ın elinden alan çiftler; ‘‘ Başkan Savaş’a yaptığı hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bize bu günü yaşatarak çok mutlu etti. Ona sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz’’ şeklinde konuştular.

Evlenen çiftleri tek tek tebrik eden başkan Savaş yaptığı konuşmada : ‘‘ Bu salon birçok merasime ev sahipliği yaptı ama herhalde en hayırlısı bugünkü merasim olacak. 23 Temmuz’da Hatay’ın katılışı vesilesiyle buraya geldik. Ben şimdiden tüm çiftlerimize vatana millete hayırlı olsun diyorum.’’ Dedi.

HBB-BASIN-YAYIN-5JPG HBB-BASIN-YAYIN-2JPG HBB-BASIN-YAYIN-1JPG

Önceki İçerikÇiçeklendirme çalışmaları devam ediyor
Sonraki İçerikKalp krizi yaşı düştü!