Orhangazi Mahallesi kilitli parke taşı döşemesi yapılıyor

İskenderun Belediyesi tarafından yürütülen yeni yol düzenleme çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ekipler Orhangazi Mahallesinde yeni yol ve kilitli parke taşı döşemesi yapıyorlar. İskenderun Belediyesi ekiplerinin yapmış olduğu hizmetler için teşekkür ettiğini ifade eden Orhangazi Mahallesi Muhtarı Osman Güllü; ekipler kaç gündür yoğun bir şekilde çalışarak Mezarlık ve dere yolumuzu bitirdiler. Seyfi Başkan olmasaydı bu işler olmazdı dedi.

Mahalle muhtarları için Belediyelerin olmazsa olmaz brimlerin en başında geldiğine dikkat çeken Mahalle Muhtarı Osman Güllü;”bizler halkın temsilcileriyiz. Doğal olarak da en çok Belediyenin kapısını çalıyoruz. İskenderun Belediyesi de bu anlamda bizim taleplerimizi dikkate alarak hizmetler üretiyorlar. Allah onlardan razı olsun. Mezarlık yolumuz sıkıntıydı, çözüme kavuştu.

Asfalt eksiğimiz var, onunda bir an önce yapılmasını arzu ediyoruz”şeklinde konuştu. İskenderun Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler dere yolunu da yenileyerek kilitli parke taşı döşediler. Bu yeni yapılanma ile yol vatandaşların ve araç sürücülerinin kullanımına açılmış oldu.

orhangazi  1 orhangazi  2