Park alanlarında düzenleme çalışmaları devam ediyor

İskenderun Belediyesi park alanlarında yeni düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Sahil kordon boyunda bulunan ve vatandaşlar tarafından ördekli park olarak adlandırılan yeşil alan özellikle düğün yapan genç çiftlerin yoğun kullandıkları bir mekan olarak biliniyor.

Fotoğraf çekimlerinde sıkça kullanılan parkta yeni düzenlemeler yapılıyor. Genç çiftlerin, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’den ricası olan nostaljik bir platform alanı ekipler tarafından yapıldı. Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in talimatı ile park içerisinde evlenecek çiftlerin günün anısına fotoğraf çekimi yapabilecekleri platform yenilendi.

İskenderun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü İsmet Parlar, şehir genelinde fotoğrafçıların yoğun bir şekilde kullanmak istedikleri mekânlardan birisi olan ördekli park içerisinde düzenlemelerin devam edeceğini belirterek şunları söyledi;”alan içerisinde bazı yenilikler yapacağız. Ahşap köprümüzü uzatarak ve yenileyerek foto çekimlerinde farklı bir atmosfer oluşsun istedik. Palmiye ağacımız ışıklandırılıp yeni bir mekan oluşturacağız. Bu parkımızı gençlerimiz fotoğraf çekimi için çok kullanıyorlar. Onların isteğine uygun olarak çalışmalar yapacağız”dedi.

1 (1) 1 (2)