Kaymakam Özyiğit ,Şehitlikleri ve Şehit Ailelerini Ziyaret Etti

Ramazan Bayramı programı kapsamında 16 Temmuz 2015 Perşembe günü (Arefe Günü) saat: 10.30 ‘da İskenderun Şehitliği’nde düzenlenen ziyaret programında, İlçemiz protokol üyeleri, aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri, kahraman gazilerimiz ve kıymetli aileleri ile vatandaşlarımız bir araya geldi.

Düzenlenen programa; İlçemiz Kaymakamı Sayın H.Hasan Özyiğit, AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, Garnizon Komutanı ve 39.Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hasan Polat, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Sahil Güvenlik Grup Komutanı Kurmay Kıdemli Binbaşı Erdinç Balkan, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kamil Türkdönmez, İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının İlçe Müdürleri, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları, Emniyet Teşkilatı Mensupları, Siyasi Parti Teşkilatları ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri, şehit aileleri, gazilerimiz ve aileleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunun yapılmasının ardından, İlçe Müftüsü Mehmet Taştan eşliğinde dualar okundu.

Duaların okunmasının müteakibinde İlçemizin protokol üyeleri şehit kabirlerini tek tek ziyaret ederek, başuçlarına karanfil bırakıp, dua ettiler.

Şehitlik de ki ziyaret programının tamamlanmasının ardından, protokol üyeleri tarafından Şehit Polis Memuru Mustafa Arslan’ın İsmet İnönü Mahallesi’nde ikamet eden ailesi ile Şehit Uzman Çavuş Gökhan Dokur’un Barbaros Mahallesi’nde ikamet eden ailesi evlerinde ziyaret edildi.

Şehit yakınlarımızın ve gazilerimizin en kıymetli varlıklarımız olduğunu vurgulayan Kaymakam H.Hasan Özyiğit şehit aileleri ve özellikle de şehitlerimizin çocukları ile yakından ilgilenerek, onların duygularını paylaştı.

IMG_4469 IMG_4479 IMG_4493 IMG_4509 IMG_4512 IMG_4523 IMG_4560 IMG_4563 IMG_4564 IMG_4567 IMG_4573