Başkan Culha, personeliyle bayramlaştı

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Ramazan Bayramı dolayısıyla Arsuzlular’a beraber hizmet verdiği belediye personeliyle bayramlaştı. Başkan yardımcıları Ali Yavuz ve Sedat Deveci’nin yanı sıra birim müdürleri ve personelin eksiksiz olarak katıldığı bayramlaşmada, Arsuz Belediyesi’nin büyük bir aile olduğunun altını çizen Başkan Culha, halk için birlik ve beraberlik içinde çalışmaya ve hizmet üretmeye devam edeceklerini söyledi.
Başarılı ve özverili çalışmaları nedeniyle tüm personeline teşekkür eden Başkan Nazım Culha, “Biz, büyük bir aileyiz. Birbirimize verdiğimiz destekle 15 ayda çok güzel çalışmalar yaptığımızı düşünüyorum. Daha güzel çalışmalar için elimizden gelen bütün çabayı hep birlikte gösteriyoruz. Bir ay boyunca hep birlikte bolluk, bereket dolu bir Ramazan ayı geçirdik.

Bayramdan sonra da halkımız için aynı azim ve kararlılıkla, aynı heyecan ve özveriyle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Hedefimiz; Arsuzlular için hep birlikte en güzeli, en iyiyi, en doğruyu yapmaktır. Allah, sağlıklı, huzur ve güzellik içinde, bu şehre birlikte hizmet etmeyi nasip etsin. Hepinize iyi bayramlar diliyorum” dedi. Başkan Nazım Culha kendisine ikram edilen bayram şekerinin ardından, bütün personelin tek tek elini sıktı ve hayırlı bayramlar dileğinde bulundu.

1 IMG_6857 IMG_6871 IMG_6904

Önceki İçerikRAMAZAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJI
Sonraki İçerikSeyfi Dingil Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı