Başkan Dingil, Belediye Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belediye Meclis Üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

İskenderun Belediyesi tarafından Anemon Otel’de düzenlenen iftar yemeğine Ak Parti, Chp ve Mhp meclis üyeleri aileleriyle birlikte katıldı.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil eşi Feray Dingil ile birlikte katıldığı iftar programında, tek tek tüm misafirlerle ilgilenerek onlarla sohbet etti. İftar yemeğinden önce Meclis Üyelerine katılımlarından dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Seyfi Dingil, içinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. İftara katılan meclis üyelerine göstermiş oldukları birlik ve beraberlik tavrının önemine dikkat çeken Başkan Seyfi Dingil;”meclis üyelerimizle birlikte el ele vererek, kentimize daha iyi hizmetler verme gayreti içerisindeyiz.

Yaşadığımız bu birlik ve beraberlik süresince sevgili İskenderun halkına güzel hizmetlerde bulunacağımızın temennisindeyim. İftar programımıza katılım gösteren tüm meclis üyelerimizin şimdiden Ramazan Bayramlarını kutlar, aileleri ile birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde yaşamalarını dilerim.” dedi. Hoş sohbet ortamında geçen yemekte Belediye Meclis üyeleri dayanışma ruhu içerisinde meclis anılarını ve yaşadıklarını tazeleme fırsatı buldular. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in eşi Feray Dingil, yemek sonrasında tüm meclis üyeleri ve eşlerine hediye takdiminde bulunarak bayramlarını kutladı. Daha sonra tüm meclis üyeleri birlikte günün anısına resim çektirdiler.

meclis  1. meclis  2meclis  4 meclis  5 meclis  6 meclis  7 meclis  8

Önceki İçerikARSUZ ÇOK AMAÇLI SALONLARINA KAVUŞUYOR
Sonraki İçerikKİRLİ SAHİL KALMAYACAK