Vali TOPACA’nın ,İskenderun’da düzenlediği iftar programı

Kaymakam Abdulaziz AYDIN, İlçemiz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kayıtlarından belirlenen bir grup vatandaşımızla birlikte Hatay Valisi Sayın Ercan TOPACA’nın, 8 Temmuz 2015 Çarşamba günü İskenderun’da düzenlediği iftar programına katıldı.

Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca’nın yanı sıra Garnizon Komutanı J. Kur. Alb. Erdem Özcan, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Serdar Güven, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, İşadamı Fuat Tosyalı ve ailesi ile çevre ilçelerden katılımı sağlanan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın katıldığı;
Ramazan-ı Şerif’in bereket ve huzurunu paylaşmak amacıyla düzenlenen iftar programı, Kuran-ı Kerim tilaveti ve yapılan duanın ardından Hatay Valisi Sayın Ercan TOPACA’nın konuşmaları ile devam etti.
Ramazan-ı Şerif’in güzel iftarlarından birini daha vatandaşlarımızla beraber yaşamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Hatay Valisi Sayın TOPACA, ‘’Ramazan-ı Şerif bereket, hoşgörü, yardımlaşma ve kucaklaşma ayıdır. Devletin vatandaş için var olduğu düşüncesinin devlet yönetiminde daha çok egemen hale gelmesi, devleti yönetenlerin vatandaşı daha fazla düşünme gereği hissetmesi halkımız için önemlidir. Bugün bu anlayışla Ramazan-ı Şerif’de sizlerle bir araya geldik. Amaç yemek değil sizlerle birlikte olup, varsa sorunlarınızı dinlemek, onları gidermek, güzellikleri paylaşmak, aramızdaki dayanışmayı arttırmak, ülkemizin birlik ve beraberliğini bu Ramazan-ı Şerif’de daha da kuvvetlendirmektir.’’ dedi.
Bu iftar programını finanse eden Fuat Tosyalı ve ailesine teşekkür ettiğini ifade eden Sayın TOPACA, ilimizdeki tüm hayırsever işadamlarına halkımız adına şükranlarını sunduğunu belirtti.

DSC_0028 DSC_0044 DSC_0050 DSC_0052