Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarına iftar yemeği

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, belediye meclis üyeleri mahalle muhtarları ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İskenderun Belediyesi Yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğinden önce Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

İftar yemeği sonrası konuşma yapan İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, mahalle muhtarlarına teşekkür ederek şunları söyledi;”ramazan ayının en büyük özelliğinden bir tanesi dayanışma ruhunun zirveye çıkmasıdır. Sizlerde bugün davetimize iştirak ederek iftar soframıza katılım gösterdiniz. Öncelikle davetimize icabet gösterdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Mahalle muhtarı olarak vatandaşlarımıza sizlerde gece gündüz demeden hizmet ediyorsunuz. Mübarek günde sizlerle birlikte iftar açmak istedik. Ortak yönümüz bu şehre hizmet etmektir. Hepimiz İskenderun’a hizmet etmek için varız. Ben her daim sizlerin emrindeyim”dedi. İftar yemeği sonrasında duygularını ifade eden Kurtuluş Mahallesi Muhtarı Hikmet Sağlam, böylesi anlamlı günlerde bir arada bulunmanın bir haz olduğunu bu anlamda Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz dedi.

muhtar  2 muhtar  3 muhtar 1 muhtar 4

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.