Turizm ve Kültür Festivali kapsamında İbrahim Sadri sahne aldı

İskenderun Belediyesi tarafından düzenlenen Turizm ve Kültür Festivali kapsamında 07.Temmuz.2015 Salı akşamı İbrahim Sadri sahne aldı. Atatürk Anıt Alanında düzenlenen konsere katılan ünlü sanatçı İbrahim Sadri sevilen şiirlerini ve şarkılarını seslendirdi.

Konsere katılan Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahneye çıkarak sanatçıya günün anısına plaket ve çiçek verdiler. İskenderun’a gelmekten dolayı memnun olduğunu ifade eden İbrahim Sadri, İskenderun için anlam taşıyan böylesine özel bir günde sahne almaktan dolayı gurur duyduğunu söyledi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise festivale halkın sevdiği sanatçıları, görmek istedikleri sanatçıları getirmeyi hedeflediklerini belirterek şunları ifade etti;”şehir olarak yeni başlangıçlara imza atıyoruz.

Kültürel Belediyeciliğimiz gereği festivallerimizde halkımızın bütünleşmesini, birlikteliğimizin pekişmesini sağlıyoruz. Tüm İskenderun halkı gönül rahatlığı içerisinde olsun, yakın gelecekte yepyeni bir şehirleşme modelini yaşayacaklar. Bunu zaman gösterecektir”dedi.

ibrahim sadri 1 ibrahim sadri 2 ibrahim sadri 3