Arsuz Fuarı Açıldı

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Arsuz’da, her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve ilçenin turistik yapısına değer katan Hediyelik Eşya Fuarı törenle açıldı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, çantadan, cam ve ahşap malzemelere, zücaciyeden, yöresel ve organik ürünlere, sabundan seramiğe, takıdan giyime, kitaptan oyuncak eşyaya kadar binlerce hediye alternatifinin yer aldığı fuarın açılış kurdelesini CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Hatay Milletvekili Adayı Riyat Kırmızıoğlu ve CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin ile birlikte kesti.
Gözcüler Yolu üzerinde açılan Hediyelik Eşya Fuarı’nın geçmişte olduğu gibi bu yıl da ilçeye önemli bir canlılık katacağını söyleyen Başkan Culha, hem halkın, hem yazlıkçıların, hem de turistlerin buluşma noktası olacak olan fuarın esnafa da önemli bir katkı sunacağını dile getirdi.
Daha sonra davetlilerle birlikte Hediyelik Eşya Fuarı’ndaki stantları tek tek gezen Başkan Nazım Culha, stantlardaki ürünleri yakından incelerken, esnafa bol kazançlar diledi. Hem esnafla, hem de alışverişe gelen ziyaretçilerle bol bol sohbet eden Başkan Culha, fuarda bulunan şans oyunlarını da deneyerek keyifli anlar yaşadı. Bir çok stantta da hediyelerle karşılanan Başkan Nazım Culha, esnafın sevgi ve ilgisine ayrıca teşekkür ederek, fuarı sık sık ziyaret edeceğini vurguladı.

1 - IMG_5907 2 - IMG_5936 3- IMG_5951 4- IMG_5973 5- IMG_5979 5- IMG_6001