5 Temmuz Festivalinde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı

İskenderun 5 Temmuz Kültür ve Turizm Festivali kapsamında düzenlenen halk konserleri başladı.

5 Temmuz Festivalinde ünlü sanatçı Mustafa Ceceli sahne aldı. İskenderun’da geleneksel olarak düzenlenen Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Atatürk Anıt Alanında düzenlenen Mustafa Ceceli konserine binlerce İskenderunlu katıldı.

Mustafa Ceceli, havai fişek gösterileriyle sahneye çıktı. Eski ve yeni albümünden şarkılar seslendiren Mustafa Ceceli, hayranları tarafından ilgiyle izlendi. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sanatçıya gecenin anısına çiçek takdim etti. Gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkının her şeyin en güzelini hak ettiğini ifade ederek şunları söyledi;”değerli hemşehrilerim, bu güzel kurtuluş bayramı gününde sizlerle bir arada olmaktan büyük mutluluk duymaktayım.

Sizleri çok seviyorum, inşallah yakın bir zaman içinde yapacağımız yeni projelerle yeni bir İskenderun inşasında birlikte olacağız. İskenderun’un yarınları aydınlık, bundan emin olabilirsiniz. Mustafa Ceceli kardeşimiz bu gecede muhteşem sahnesi ile bizlerle birlikte olacak. Daha güzel yarınlarda, festivallerde yine birlikte olacağız”dedi.

festival 1 festival 2 festival 3 festival 4 festival 5