İskenderun Belediye Meclisinin gündem maddeleri

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan konuları görüşmek üzere 06.07.2015 Pazartesi günü Saat 14.00’da Belediye Meclis Salonunda toplanacak.8 maddeden oluşan meclis gündeminde komisyondan gelen raporlar görüşülüp karara bağlanacak.

Belediye Meclisinin gündem maddeleri şu şekilde yer alacak;

Gündem -1) Kavaklıoluk mıntıkası 606, 607, 1368 nolu parselleri eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Maliye Hazinesi adına bedelsiz devrinin yapılması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu raporu.

Gündem-2) Aşkarbeyli mıntıkası 2487 ada 1 nolu parselin eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Maliye Hazinesi adına bedelsiz devrinin yapılması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu raporu.

Gündem-3) İskenderun genelinde bulunan mevcut parklar, yeşil alanlar ve mesire yerlerine İskenderun Belediyesinde günümüze kadar başkanlık yapmış olan Belediye Başkanlarının, İskenderun7a hizmet etmiş büyüklerimizin ve İskenderun,dan şehit olan askerlerimizin isimlerinin verilmesi ile ilgili yazılı önerge hakkındaki imar komisyonu raporu.

Gündem-4) Mülkiyeti Belediyemize ait İskenderun Konarlı imar 1945 ada 6 nolu parselin mahalli müşterek nitelikli ihtiyaçları karşılamak üzere sosyal ve kültürel merkez olarak kullanılmak amacı ile Hatay İl Kültür Müdürlüğüne 5 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edilmesi ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu raporu.

Gündem-5) Belediye Meclisinin 26.06.2015 tarihli olağanüstü toplantısında alınmış bulunan Şehrimiz x sahil kıyı alanında yapılacak olan Sahil Camiisi ile ilgili doldurulacak alan hakkında imar planı tadilatı yapılmasına itiraz ile ilgili İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi hakkındaki İmar Komisyonu raporu.

Gündem-6) Üzerinde Kaymakamlık Binası bulunan 1623 nolu parselin Resmi Kurum Alanından Sosyo-Kültürel Tesis Alanına ve 787 nolu parseldeki Turizm alanı kullanımındaki eski Adliye Binasının da Kamu Hizmet Alanına dönüştürülmesiyle ilgili 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği hakkındaki İmar ve Şehircilik Müdürlüğü teklifi ile ilgili İmar Komisyonu raporu.

Gündem-7) Kilitli parke taşı ile kaldırım ve yol yapılması yapım işi için İller Bankası A.Ş.,den kredi kullanılmasıyla ilgili, her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yetki verilmesi hakkındaki Fen İşleri Müdürlüğü teklifi ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu.

Gündem-8) Bitümlü sıcak karışım beton asfalt yol kaplama yapım işi için İller Bankası A.Ş.,den kredi kullanılmasıyla ilgili, her türlü iş ve işlemleri yürütmek üzere Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e yetki verilmesi hakkındaki Fen İşleri Müdürlüğü teklifi ile ilgili plan ve bütçe komisyonu raporu.

İSKENDERUN BELEDİYE MECLİSİ

Önceki İçerikAli Kemal Sunal’ın Hayatı
Sonraki İçerikBaşkan Dingil, Önceliğimiz Sosyal Yardımlar