İskenderun Belediye Meclisi 3 Gündem Maddesini Görüştü

İskenderun Belediye Meclisi gündeminde bulunan maddeleri görüşmek üzere 2 Temmuz 2015 Perşembe günü Belediye Başkanı Seyfi Dingil başkanlığında belediye meclis salonunda toplandı.

Gündemin 1.maddesi; Kavaklıoluk mıntıkası 606,607 ve 1368 nolu parsellerin eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Maliye hazinesi adına bedelsiz devrinin yapılması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi kabul edildi.

Gündemin 2.maddesi; Aşkarbeyli mıntıkası 2487 ada 1 nolu parselin eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Maliye hazinesi adına bedelsiz devrinin yapılması ile ilgili Emlak İstimlak Müdürlüğü teklifi oy çokluğu ile kabul edildi.

Gündemin 3.maddesi; İskenderun Belediyesi tarafından yapılan logo yarışmasında 1,2 ve 3.olanlara ödüllerinin verilmesi görüşüldü. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, kurumsal manada yeni bir yapılanma içerisinde olduklarını ve bu yeniliğe ayak uydurmak için yeni bir logonun yapılması gerektiğini ifade etti. Halk oylaması yapılmak suretiyle seçilen logo bundan böyle İskenderun Belediyesinin yeni kurumsal logusu olacak.Gündem dışı verilen önergelerde imar komisyona sevk edildi.

Belediye Meclisi bir sonraki toplantısını 6 Temmuz 2015 Pazartesi günü saat:14.00’de yapacak.

IMG_3112 IMG_3130 Yeni2015BelediyeLogo

Önceki İçerikİskenderun’un Yeni Logosu Belli Oldu
Sonraki İçerikİsmet İnönü Mahallesi’nde Elektrik Kesilecek