Başkan Yüksel’den Bahçeliye sert sözler!

CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin AKP hükümeti lehine alınan kararları dolayısıyla TBMM Başkanlığı seçimini AKP adayı İsmet Yılmaz’ın kazanmasına ateş püskürdü.
7 Haziran seçimlerinden sonra en çok tartışılan konulardan birisi TBMM Başkanlığı seçimi oldu. Barajı aşan dört parti kendi adayını çıkarınca TBMM Başkanı seçimi için yorumcular farklı senaryolar söylemeye başladı. Meclisteki partilerin milletvekili sayıları yeterli olmadığı için 1. 2. ve 3. turlarda TBMM Başkanı seçilemedi. 2. turdan sonra Bahçeli’nin, “eğer bizim adayımız 3. turda seçilmezse 4. turda geçersiz oy kullanacağız.” demesi üzerine AKP adayının seçilmesine kesin gözüyle bakılmaya başlandı. Nitekim de 4. turda AKP’nin adayı İsmet Yılmaz, TBMM Başkanlığı koltuğuna oturdu.
Başkan Yüksel; “Meclis Başkanlığını altın tepside sunanlar…”
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin şok etkisi yaratan sözleri üzerine sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşların tepkileri çığ gibi büyümeye başladı. CHP Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel, sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı paylaşımda; “7 Haziran genel seçimlerinden çıkan sonuç; ‘haksızlığa, hukuksuzluğa, talana, vurguna son verin.

Ülkemizi 13 yıldır her alanda bölen, teröre teslim olan ve geleceğimizi çalanlardan hesap sorun.’ olmuştur. Bu tarihi görevden ve sorumluluktan kaçanları tarih ve halkımız unutmayacaktır. TBMM Başkanlığını altın tepside sunanlar yine en kritik anda bağırdığı, her türlü hakareti yaptığı, vatan haini ilan ettiği AKP’nin koltuk değneği olmuştur. Eserleriyle gurur duysunlar.” diyerek teşkilatının tepkisini dile getirdi.

Chp Belen İlçe Başkanı Fevzi Yüksel gündemi değerlendirirken (1) yazı yorum