Temmuz Ayı Burç Yorumları

BALIK: Gezegensel enerjiler etkilerini ayın ilk haftası yoğun olarak hissettirmeye başlıyor. Aile ilişkileriniz de 3ncü şahıslardan kaynaklanabilecek problemlere karşı sakinliğinizi koruyarak her duyduğunuza inanmadan hareket etmelisiniz. Kimsenin sizi değerlerinizden uzaklaştırmasına fırsat vermemelisiniz.

İKİZLER: Dostluklarınız pekişecek sizi tamamlayacaklar adeta ve daha da güçlenmeniz için seferber olacaklar. 7 Temmuzta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile inancınız güçlenecek ve haklı olduğunuz konularda hakkınızı alacak maddi manevi kazançlı çıkarak. Sizi yoran olay ve kişilere karşı iyi bir ders vereceksiniz.

BOĞA: Gökyüzü ayın ilk haftası beklediğiniz ve sizin için önem taşıyan güzel haberleri alabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Sahip olduğunuz sevdiğiniz emek verdiğiniz herşeyin önemini biliyor olmanız geçmişte yapmış olduğunuz fedakarlıklar sizleri güçlendirecek ve beklemediğiniz güzel olumlu etkileri taşıyacak hayatınıza.

en_sansli_burclar_h46822

KOÇ:  Özel hayatınızda aşk huzur ve coşku sizinle… Evliliğiniz her zamankinden çok daha keyifli bir hal alabilir eşinizle iletişiminiz mükemmeldir bir elmanın iki yarısı gibi tamamlarsınız birbirinizi. 15 20 Temmuz tarihlerinde arkadaşlık ilişkilerinize dikkat etmelisiniz.

YENGEÇ: Ay’ın ilk 10 günü işinizle ilgili önemli gelişmeler söz konusu. Gelişmelerin gidişatı tamamen sizin tutumunuza göre gerçekleşecek. Diplomatik davranırsanız kazanırsınız. Düşüncelerinizi ulu orta paylaşmadan hareket etmeli ve herkesin eteğinde ki taşları dökmesine izin verdikten sonra yapmanız gerekenleri hızlı bir şekilde uygulamaya geçmelisiniz.

ASLAN: 07 Temmuzta gerçekleşecek burcunuzda ki Yeni Ay enerjisi iç huzurunuzu yakalamanızı sağlayacak. 13 18 Temmuz tarihlerinde kişisel konularda problemler yaşanabilir. Eş ve yakınlarınızla iletişim kurmakta zorlanabilir. İlişkilerinizi çıkmaza sokabilirsiniz.

BAŞAK: Gökyüzü Temmuz ayının ilk haftasından itibaren yaşama karşı arzu ve isteklerinizin bir hayli yükseleceğine dünya görüşünüzün önemli yönde gelişerek sizi daha kararlı daha güçlü bir hale getireceğine işaret etmekte. Bu dönem sizlere yaşamınızın birçok noktasında önemli değişimler yaşatabilir. 7 Temmuzta Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay ruhsal olarak kendinizi yenilemenizi adeta geçmişten bugüne uzanan yüklerinizden kurtulmanızı sağlayacak.

TERAZİ: 19 Temmuza kadar iş ve özel yaşamınız sizleri bir hayli yorabilir dengeli ve sakin tavrınızı korumaya başarırsanız bugünleri en az zararla a atlatacak 21 Temmuzta Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile tam anlamı ile rahata kavuşarak isteklerinizi kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz. Maddi konularda ve kariyerinizde önemli insanlardan gelecek destekle var olan şartlarınızı hızlı iyileştirerek enerjisi yüksek bir döneme gireceksiniz.

Burçlar-Ve-Aşk

 

AKREP: Öfke kontrolünüzü dengelemekte zorlanabilir sudan sebeplerle hemen herkesle tartışma içine girebilirsiniz. Dikkatli olun bu dönemde kendinizi duygularınızı net bir şekilde ifade edemeyebilir sizi gerçekten seven ve değer veren insanları incitebilirsiniz. İş hayatınızda beklentileriniz istediğiniz hız ve doğrultuda ilerlemeyebilir ve ödemelerinizle ilgili gecikmeler yaşayabilirsiniz. Sabırlı olun ve fevri davranışlarla hakkınızı almaya çalışmayın.

YAY:  Kimseyle ikili tartışma içine girmeyin bırakın saldırsınlar kim dost kim düşman ayırt edeceğiniz zamanlardasınız. Eş ya da sevgilinizle romantizmin yoğun yaşanacağı paylaşımlarınızın çok daha sıcak ve samimi olacağı zamanlardasınız keyfini çıkarın ve gereksiz kıskançlıklarla ilişkinizi hırpalayacak davranışlar içinde bulunmamaya özen gösterin. Bekar Yay’lar sizlerde özel ve keyifli gelişmelerle kendinizi aşkın içinde bulabilirsiniz.

 

OĞLAK: Kendinize tarafsız bir öz eleştiride bulunun. İnanın gördüğünüz tabloyu sizde onaylamayacaksınız. 07 Temmuzta gerçekleşecek Aslan burcunda ki Yeni Ay enerjisi ile kendinizi daha rahat hissedecek işinize gereken önemi vererek hareket edeceksiniz. Hukuksal problemleri olan Oğlaklar davalarınız istediğiniz şekilde sonuçlanabilir madden manen kazançlı çıkabilirsiniz. Özel yaşamınızda eş ya da sevgilinizle keyifli paylaşımlarda bulunacak ve ilişkinizi güçlendireceksiniz. Bekar Oğlaklar sizlerde yeni insanlarla tanışabilir ruhunuzu okşayacak keyifli bir beraberliğe adım atabilirsiniz.

 

KOVA: Ağzınızdan çıkan sözlere dikkat edin sözlerinizin ağırlığının altından kalkamayabilirsiniz. Hukuksal konularda söylediklerinizden dolayı başınız ağırabilir ve buna bağlı sorunlar yaşayarak haksızlığınızı yenilgiyle çevirebilirsiniz dikkatli olun. 07 Temmuzta karşıt burcunuz Aslan burcunda gerçekleşecek Yeni Ay enerjisi ile kendinizi haklı görme dürtünüz daha da artabilir yakın çevrenizde ki insanların uyarılarını dikkate alın. 21 Temmuzda burcunuzda gerçekleşecek Dolunay enerjisi ile olumsuz enerjiler çıkıp gidiyor yaşamınızdan özellikle aşk hayatınızda önemli gelişmeler yaşayabilir yeni bir ilişkiye adım atarak hayatınızın rotasını farklı bir yöne çevirebilir sizi anlayan tamamlayan özel bir insanla yeni başlangıçlara doğru yol alabilirsiniz.

burclar_kusagi_tablosu