DOĞAKA 65. Yönetim Kurulu Toplantısı İskenderun’da Yapıldı

Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı 65. Yönetim Kurulu Toplantısı Osmaniye Valisi ve DOĞAKA Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Al’ın başkanlığında Hatay Valisi Ercan Topaca, Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Büyükalaca, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız ve diğer ilgili yetkililerin katılımı ile 23 Haziran 2015 Salı günü saat 18.30’da İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda gerçekleştirildi.

DOĞAKA 2015 yılı çalışma takvimi çerçevesinde ilan edilen 2015 Yılı Turizm Altyapısının Geliştirilmesi Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında toplam 15 Milyon TL kaynak ile ilan edilen programların değerlendirme aşamaları tamamlanmıştır. Değerlendirme sonuçları Yönetim Kurulu Toplantısı’nda ele alınacak olup, değerlendirmenin ardından başarılı proje başvuruları Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın internet sitesi üzerinden kamuoyu ile paylaşılacaktır.

Öte yandan program kapsamında 2015 Yılı Teknik Destek proje başvuruları alınmaya devam edilmekte olup, 2015 Yılı Doğrudan Faaliyet Desteği Programı’nın ise Temmuz ayı içerisinde ilan edilmesi planlanmaktadır.

DOĞAKA’nın bölgemizdeki girişimcilik kültürünün geliştirilmesi amacıyla her yıl KOSGEB işbirliği ile düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri, 2015 yılı içinde programlandırılmış, Hatay ve Kahramanmaraş illerindeki eğitimler tamamlanmıştır.

2015 yılının devam eden faaliyetlerinin yanı sıra Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı’nın 2016 Yılı Çalışma Programı’nın hazırlıklarına başlanılmıştır. Bu kapsamda yapılacak önerilerin 10 Temmuz 2015 tarihine kadar Ajansa iletilmesi gerektiği bildirilmiştir.

3 Screenshot_1

Önceki İçerikRamazan etkinlikleri ve iftar yemeği Erzin’de
Sonraki İçerikHurdacılık yapanlara İzin Yok