İskenderunspor futbol okulu açıldı

İskenderunspor kulübü Geleceğin futbolcularını yetiştirmek ve onlara kaliteli bir eğitim vermek için futbol okulunu hayata geçirdi.

Hafta sonu İskenderunspor futbol okulunun açılışı gerçekleştirildi. Cemnur halı sahasında gerçekleşen açılış törenine Milliyetçi Hareket Partisi Hatay Milletvekili adayı İbrahim Gül, İskenderunspor kulüp Başkanı Ali Gökhan Olğun,yönetim kurulu üyeleri,Eşref Keskin,Sefa Özgür Köz,Teknik sorumlu Halis Özipek,yardımcı antrenörleri ve Futbol okulunun sorumlu Hocası Samet Kökün ile aileler katıldı.

Miniklerle bir araya gelen hocalar burada onlara Spor’un ve futbolun temel bilgilerini verirken daha sonra aileleriyle ve kulüp Yöneticileri ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan Olğun”Geleceğimiz olan çocuklarımızı iyi ve kaliteli bir futbol okulunda eğitip onları futbol sahalarında görmek istiyoruz.Ülke futbolumuzun gelişmesi için bizlerde elimizden geleni yapmak istiyoruz, amacımız minik çocuklarımıza da sahip çıkmak dedi.”

Minik Futbolcular daha sonra ise Samet Kökün gözetiminde çift kale maç gerçekleştirdiler.

futbol okulu iskenderunspqor (1) futbol okulu iskenderunspqor (2) futbol okulu iskenderunspqor (4) futbol okulu iskenderunspqor (5)

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi Toplanıyor
Sonraki İçerikBelen Kuş Gözlem Temalı Tabiat Parkı Hayata Geçiyor