İskenderun Belediyesi sıcak asfalt uygulamasını başlattı

İskenderun Belediyesi tarafından başlatılan sıcak asfalt uygulaması tüm hızıyla devam ediyor. Kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu yatırımlarının yanı sıra doğalgaz çalışmalarının yapıldığı alanlarda yapılan sıcak asfalt çalışmaları vatandaşlar tarafından takdir topluyor. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, ilçe genelinde bu güne kadar yapılmayan tekniklerle asfaltın yapımına başladıklarını ifade ederek şehir genelinde 140 bin ton asfaltla yepyeni cadde ve sokakların oluşacağını söyledi.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Karayollarının kent merkezlerinde kullandığı yöntemlerle örtüşen bir asfalt çalışmasının başladığına dikkat çekerek şunları söyledi;”vatandaşlarımızın destekleri ve gösterdikleri sabır ile Belediye olarak hizmetlerimize devam ediyoruz. Yapılan içme suyu, yağmur suyu ve kanalizasyon çalışmalarının tamamlandığı alanlarda son etabı olarak sıcak asfalta başladık. İlk etapta yüklenici firmamız yolların kazınması ve zemin iyileştirme işlemlerine başladı.

Daha sonra sıcak asfaltla kaplanan yollarımız modern görünümüne kavuşacak. Asfalt kaplama işlemlerinin ardından da ara vermeden kaldırımların parke taşları ile yenilenmesi yapılacak, cadde ve sokaklarımız yeni haline kavuşacak” dedi. Şekere yolu Yuvam Sitesi önünde startı verilen asfalt çalışmasını yakından izleyen mahalle sakinleri, İskenderun genelinde ilk defa böylesine kapsamlı bir asfalt çalışması gördüklerini söyleyerek, ekipler resmen yolun yarısını söküp, eski asfaltı yerinden kaldırarak asfalt döküyorlar. Doğru olanı da bu, daha önceleri asfaltın üstüne asfalt dökerlerdi. Bu hizmetinden dolayı Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e teşekkür ediyoruz dediler.

asfalt  1 asfalt  3 asfalt  4 asfalt  5 asfalt  6 asfalt 2