CHP’li vekillerden Belen İlçe Örgütüne teşekkür ziyareti

7 Haziran seçimleri sonrasında teşekkür ziyaretlerini sürdüren CHP Hatay Milletvekili  adaylarından M. Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut , CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, CHP Belen İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

Fevzi Yüksel’in başkanlığındaki CHP Belen İlçe Teşkilatı’nın karşıladığı ziyaretler, eski seçim bürosu ve ilçe binasında gerçekleşti. Milletvekillerinin teşekkür ziyaretlerini kabul ettiği sırada Belen’de ki seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Yüksel’in; “Seçim öncesinde olduğu gibi seçim zamanı da çok çalıştık. Özellikle gençlik kollarıma ve kadın kollarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Hedefimiz bir önceki genel seçimde aldığımız oyu yüzde yüz artırmaktı. Çok yaklaştık ama bu başarıyı yakalayamadık. Ancak Hatay geneli en yüksek başarıyı biz elde ettik. Elbette bu başarı ile yetinmeyeceğiz. Eksiklerimiz olabilir. Yanlışlarımız olabilir. Seçim zamanı olduğu gibi seçim sonrası da çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dediği öğrenildi.

Chp Hatay Milletvekili Adayı M. Riyat Kırmızıoğlu konuşmasını yaparken (1) Chp Hatay Milletvekili Adayı Sonay Aykut  konuşmasını yaparken (2) CHP'li vekillerden teşekkür ziyaretleri (1) tesekurorg