İskenderunspor’dan Transfer

İskenderunspor Süper amatör liginde şampiyonluk planlarını en iyi şekilde değerlendirmenin çabaları içerisinde olurken Dış, transferleride gerçekleştirmeye başladı.

İskenderunspor kulüp Başkanı Ali Gökhan OLGUN,Takımın Tüm transferleriyle yakından ilgilenerek Başarılı bir sezon geçirmenin hesaplarını yapıyor.Geçtiğimiz sezon iyi bir lig geçiren Futbolcularla görüşen Başkan Teknik sorumlu Halis Özipek’in de raporu doğrultusunda futbolculara imzalarını attırdı.Geçtiğimiz Sezon Gözcüler Belediyespor’da forma giyen Samet Kökün,Ali Madak,Onur Kanmaz,İskenderun Belediyespor’dan Osman Deliveli,İDÇ,Asaş,Ayvalık belideyi,Manise Belideyi,Sandıklıspor,Iğdırspor,ve Balıkesirspor formalarını giyen Kaleci Adem Kırdar da İskenderunspor’un yen sezonda formasını giymek için imzayı attı.

Yapılan Bu transferler sonrasında ise İskenderunspor Kulüp Başkanı Ali Gökhan OLĞUN, takım olarak çalışmalarımızı sakin ve düzgün yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda Acelemiz yok bizim ihtiyacımız olan futbolcularla görüşüyoruz hala çalışmalarımız sürüyor bu konuda ihtiyacımız olan futbolcularla görüşüyoruz şartlar uygun olunca onlarla da imzaları attıracağız dedi.

adem kırdar kaleci ali madak samet kökün IMG_1988 onur osman osman deliveli onur kanmaz

Önceki İçerikSüleyman Demirel hayatını kaybetti
Sonraki İçerikAmanoslar Çevre Derneği Yaza Merhaba Dedi