CHP İskenderun İlçe Teşkilatı Ramazan Ayı Mesajı

Ramazan toplumsal birlikteliğin sağlandığı, değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı kutsal bir aydır. Kardeşlik ve muhabbet bağlarının kuvvetlendiği, yardımseverliğin kalplerde yeşerdiği, maneviyatın, birlik ve beraberliğin asıl manasını bulduğu Ramazan ayına girmenin huzur ve memnuniyetini yaşamaktayız.

Ramazan ayının, kaygıların ve sıkıntıların geri plana itildiği, sevginin, saygının ve hoşgörünün pekiştiği, insan ilişkilerinin güçlendiği, umutların yeşerdiği manevi bir atmosferdir. Ramazan ayının; orucuyla, iftarıyla, teravihiyle, sahuruyla verilen fitre ve zekatıyla ibadetlerle dolu bir ay olmakla beraber ayların en bereketlisidir.

Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren Ramazan ayında; Yüce Allah’ın tüm rahmet kapılarını açtığı bilinciyle, önce şahsımız, ardından ailemiz ve sonra da tüm milletimiz için, güzel günlerin başlangıcını sağlaması temennisiyle başta Hatay’lı hemşehrilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ederek, Ramazan ayının ülkemize ve Dünya insanlığına hayırlar getirmesini dilerim.

JORJ BASUS

CHP İSK.İLÇE BŞK.