KREŞ ÖĞRENCİLERİNİN OYUN PARKI İSTEĞİ

İskenderun Devlet Hastanesine bağlı gündüz bakım evinde kreşe giden bir grup minik, İskenderun Belediyesini ziyaret ederek belediyeyi tanımaya çalıştılar. İskenderun Devlet Hastanesi içerisinde faaliyet gösteren kreş öğrencileri ve öğretmenler İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel’i makamında ziyaret ettiler. Kreş öğrencileri ziyarette, Başkan Yardımcısı Cemil Çengel’den oyun parklarının olmadığını söyleyerek, kreşlerine oyun parkı yapılmasını istediler.

Devlet Hastanesi öğretmenleri, İskenderun Belediyesinin sosyal belediyecilik anlamında çalışmalarını takip ettiklerini ifade ederek sağolsun belediye başkan yardımcımız bize nezaket gösterdi. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve çevre ile birlikte kurumlarımızı da tanımaları açısından iyi bir ziyaret olduğunu düşünüyoruz dediler. İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Çengel minik öğrencilerin taleplerini seve seve yerine getireceklerini belirterek çocuklarla bir süre sohbet etti.

Çocuklara çeşitli hediyeler veren Başkan Yardımcısı Çengel;”çocuklarımız böyle kurumlara ve makamlara geldiklerinde çekingenlik, sıkılganlık yaşayamasınlar. Küçükten böyle geleceğe hazırlanmaları güzel bir şey. Minik yavrularımızın belediyemizi ziyaret etmelerinden mutlu olduk. Tabii ki çocuklarımız çeşitli zamanlarda değişik kurumlarımızı ziyaret ederek geleceğe hazırlanacaklar. Hoş bir ziyaret, çocuklarımızın oyun parkı isteklerini de gerçekleştireceğiz”dedi.

kreş öğrencileri  1 kreş öğrencileri  2 kreş öğrencileri  3

Önceki İçerikSümer Tilmaç hayatını kaybetti
Sonraki İçerikPAKETLER RAMAZAN ÖNCESİ DAĞITILACAK