İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetimleri devam ediyor

İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri kentteki market, bakkal ve kaldırım işgali yapan esnaflara yönelik denetim yaptı. Denetimlerin devam edeceğini ifade eden Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, özellikle gıda ürünleri konusunda hassas davrandıklarını belirtti. İskenderun’da özellikle kaldırım işgalleri yapan esnaflar ile ilgili çok hassas olduklarını dile getiren İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Uçucu, bu nedenle titiz bir çalışma sergilendiğini söyledi.

Uçucu yapılan denetimler ile yasalara riayet etmeyen esnaflara da çeşitli cezalar uyguladıklarını ifade ederek açıklamasında şu görüşlere yer verdi;”İskenderun Belediyesi şehrin fiziki gelişimini güzelleştirmek adına yapmış olduğu projelerin yanında vatandaşlarımızın sağlıklı ürünler alması konusunda da sorumluluk sahibidir. Bu nedenle sürekli denetimler yapmaktayız. Vatandaşlarımız özellikle son kullanma tarihi konusunda dikkatli olsunlar.

Ekiplerimiz aralıksız olarak denetimlerine devam edecek”dedi. İskenderun Belediyesine bağlı Zabıta ekiplerinin ilçemiz Dumlupınar Mahallesi Ulucami Caddesi üzerinde yaptıkları denetimleri izleyen vatandaşlar zabıta ekiplerinin yanına gelerek, uygulamalardan dolayı memnuniyetlerini ifade ederek teşekkür ettiler. Özellikle kaldırım işgalinden rahatsız olan mahalle sakinleri İskenderun Belediyesi Zabıtasının bu kontrolleri sürekli yapmalarını istediler.

zabıta  1 zabıta  2 zabıta  4