İskenderun’da Skandal !!!

Kendisinin Yerine Oy Kullanıldığını Öğrendi Şok Oldu..
İskenderun Atatürk İlkokulu 2159 nolu sandıkta oy kullanmak için giden Ayşe Kırık, “oy kullanmışsınız. İkinci kez kullanamazsınız” yanıtını alınca şok yaşadı.
Oy kullanmadığını ve kendisiyle birlikte yurtdışında olan kardeşi Hasan Kırık’ın yerine de aynı kişi tarafından imza atıldığını gören Ayşe Kırık, bu duruma itiraz etti. İskenderun Atatürk İlkokulu’nda görevli Avukat Selen Saraç’la görüşerek itirazını sandık kurulu başkanına yapan Ayşe Kırık, “Kimliğiniz bir başkası tarafından kullanılıyor olabilir. Polise başvurun” şeklinde yapılan açıklama sonrası ikinci bir şok daha yaşadı.
Sandık kurulu başkanı ve Avukat Selen Saraç huzurunda düzenlenen tutanağa şikayetini bildiren Ayşe Kırık, oyunu kullandı ve düzenlenen tutanağa şikayetini yaptıktan sonra okuldan ayrıldı.
Üniversite öğrencisi Ayşe Kırık yaptığı açıklamada, “Benim kimliğimin bir başkası tarafından kullanılması mümkün değil. Hiç inandırıcı gelmedi. Üniversitede okuduğum ve kardeşimin de yurtdışında olduğu tespit edildi. Gelmeyeceğim düşünülerek de yerime oy kullanıldığını düşünüyorum. Bu işin peşini bırakmayacağım” dedi.

AYŞE (1) AYŞE (2)