HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN ZİYARETİ

Belen Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet AKÇA, kurum personelleri İngilizce öğretmeni Yeliz SEVİM ile El Sanatları öğretmeni Nermin KARSANBAŞ birlikte Kaymakam Abdulaziz AYDIN’ı makamında ziyaret etti.
Kaymakam AYDIN; Halk Eğitim Merkezi Müdürü AKÇA ve personellerini makamında kabul ederek, kurum faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Yürütülen faaliyetlerde vatandaşımızın becerilerinin arttırılması ve meslek edinme faaliyetlerinin yürütülmesi sonucunda, düzenlenen kurslarla piyasada ihtiyaç duyulan mesleki dallarda eleman yetiştirme işlevi, ayrıca her geçen gün yenilenen teknolojileri tanıma ve kullanmaları açısından önemini vurgulayarak, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaret, Halk Eğitim Merkezi Müdürü AKÇA’nın; 10 Haziran tarihinde açılışı yapılacak “Geleneksel El Sanatları Yıl Sonu Sergi Programı”na davetiyeyi ve kursiyerlerce hazırlanan dekoratif ahşap süsleme çalışmasıyla yapılan ahşap rahleyi ve alüminyum folyodan yapılan Türk Bayrağı tablosunu Kaymakam AYDIN’a takdimi ile sona erdi.

DSC_0288 DSC_0289 DSC_0292 DSC_0294