Yrd. Doç Dr. Necmettin ÇALIŞKAN’a Ahilik Plaketi verildi

(ESDER) Esnaf ve Sanatkarlar Derneği tarafından yılın ahisi ilan edilen Yrd. Doç Dr. Necmettin ÇALIŞKAN’a Ahilik Plaketi verildi.
Plaket takdim törenine Beyza Piliç Yönetim Kurulu Başkanı ve Saadet Partisi Hatay Milletvekili Adayı Yrd. Doç Dr. Necmettin ÇALIŞKAN, ESDER Hatay Şube Başkanı Fahri Serdar ÖZAL, ESDER’in 2015 sponsoru Kuveyt Türk Katılım Bankası Hatay Şube Müdürü Ayhan KAHRAMAN ve Kuveyt Türk personelleri, ESDER yönetim kurulu üyeleri Mustafa EĞE, Hüseyin KAHARAMAN ve Fadıl ORGAN katıldı.
Esnaf ve Sanatkarlar Derneği (ESDER) Hatay Şube Başkanı Fahri Serdar ÖZAL yaptığı konuşmada 2015 Esnaf Bayramı kutlamalarındaki katkılarından dolayı Kuveyt Türk Katılım Bankası Hatay Şube Müdürü Ayhan KAHRAMAN’a teşekkür etti.
Ardından sadece kendilerinin değil tüm Hatay halkı tarafından yaptıkları hayırların takdirle karşılandığını belirttiği yılın ahisi ilan etikleri Yrd. Doç Dr. Necmettin ÇALIŞKAN’a plaketini takdim etti ve şöyle dedi “Hatay esnafına, halkına, derneklerine, okullarına, kurumlarına yani Hatay’a katkılarından; severek, isteyerek gönülden yaptığı desteklerden; paylaşmayı, yardımlaşmayı seven kısacası ‘VEREN EL’ olarak en iyi, en güzel örnek Yrd. Doç Dr. Necmettin ÇALIŞKAN’ı ‘YILIN AHİSİ’ olarak ilan ediyoruz. Allah ondan razı olsun ve örneklerini arttırsın”.
Verilen plaketten dolayı memnun olduğunu dile getiren Yrd. Doç Dr. Necmettin ÇALIŞKAN ‘‘Diğer finans bankalarının da bu tür hayırlı işlere destek vermesi gerekiyor. Bu bakımdan ESDER gibi bir kuruluşa destek olduklarından dolayı Kuveyt Türk’ü tebrik ederim” dedi.

1 2

Önceki İçerikErzin’de Elektrik Kesintisi
Sonraki İçerikKIRIKHAN CHP’DEN BİROL ERTEM POSTERLERİNİ İNDİRİLMESİNE BÜYÜK TEPKİ