KIRIKHAN CHP’DEN BİROL ERTEM POSTERLERİNİ İNDİRİLMESİNE BÜYÜK TEPKİ

“POSTERLERÎ İNDİRMEKLE KALPLERDEKİ YERİ SİLEMEZSİNİZ”
7 Haziran 2015 pazar günü yapılacak olan genel seçimler öncesi Kırıkhan’da ortamı gerecek olaylara Kırıkhan CHP’den büyük tepki geldi. CHP Milletvekili adayı Dr. Birol Ertem’e ait büyük afişlerin kimliği belirsiz kişilerce indirilmesine Kırıkhan CHP’den büyük tepki geldi.
Kırıkhan genelinde uzun süredir asılı bulunan CHP milletvekili adayı Dr. Birol Ertem’e ait büyük afişler kimliği meçhul kişilerce dün gece asıldıkları yerden indirildiler.
Afişlerin indirilmesine ise en büyük tepki Kırıkhan CHP teşkilatından geldi. CHP İlçe yönetimi olayı kınayarak şu yazılı açıklamayı yaptılar ” Türkiye’de olduğu gibi Kırıkhan’da da CHP’ye büyük ilgi gösterilmektedir. Türkiye’yi adeta dikta bir rejimle yönetmekte olan iktidara karşı kurtuluş reçetesi olarak CHP’nin görülmesini hazmedemeyenler yine halkın büyük teveccühlerini gören Milletvekili adayımız Dr. Birol Ertem’in ilçe genelindeki afişlerini asılı oldukları yerlerden indirmişlerdir. Bu alçakça saldırıyı her kim yapmış olursa olsun, CHP’nin yükselişini ve gönüllerde kurduğu tahtı engelleyemezler. Seçimlere sayılı günler kala böyle bir tutum ve davranış içerisine giren zihniyetin şunu çok iyi anlamaları gerekirdi, CHP 8 Haziran’da iktidara gelecektir. Bugüne kadar halktan çok şeyi alan iktidara sandıklarda gerekli dersi verecektir. Yasaklarla, engellerle, hain saldırılarla bir yere varılamayacaktır. Bugün partimize yapılan bu alçakça saldırının faillerinin bir an önce bulunmasını istiyoruz. “dediler.

CHP HABER IMG_0947 IMG_0949 IMG_0952 IMG_0958 IMG_0959