İskenderunspor 1967 spor Eski hocası Halis Özipek ile devam kararı aldı

İskenderunspor 1967 spor kulübü Takımın Teknik Direktörlük görevine Eski hocası Halis Özipek ile devam kararı aldı. İskenderunspor kulüp Başkanı Ali Gökhan Olğun’un ofisinde gerçekleştirilen İmza töreninde bir araya gelen Özüpek ve Olgun,Güç birliği yaptılar. Başkan Olğun,Halis hocamız bizimle geçen yıl birlikte çalıştı ve takımı iyi bilen bir hocamızda kendisiyle uzun süren bir görüşmemiz oldu.sağolsun kendiside bizi kırmadı ve biimle birlikte bu yola çıktı.

İnanıyorum ki Hocamızın ekibi iskenderunluların bekledigi bir takım oluşturarak herkesin beklediği bir takımı izlettirir dedi. Teknik sorumlu Özipek ise,yıllardır spor’un içerisindeyim amacım herzaman gençlerimizin geleceğine yön vermek İskendederunspor Geçen yıl kendi çabalarıyla kendi imkanlarıyla birşeyler yapmaya çalıştı. Bizde bu yıl geçen yıl fedakarlık yapan arkadaşlarımızla birlikte yola devam ederken dışarıdan birkaç futbolcu arkadaşımızla görüşüyoruz.inanıyorum ki bu sezon taraftarlarımız daha heyacanlı ve farklı bir takım görecekler dedi.

iskenderunspor hoca anlaşması  (1) iskenderunspor hoca anlaşması  (2) iskenderunspor hoca anlaşması  (3) iskenderunspor hoca anlaşması  (4)