SON FİNAL…

Evet Dostlarım;
Seçimler geldi çattı.
Şunun şurasında bir kaç gün sonra geleceğimize yön verecek dönemecin eşiğine geleceğiz.
Muhakeme ve Muhasebenin yapılacağı ,günahların ve sevapların arşa ereceği hepsinden önemlisi vicdanların temizlenme günü olacak; seçim günü.
Bir film şeridi gibi, son on üç yılı gözümüzün önünden ağır ağır geçirmek kaydı ile yapılanları ve yapılmayanları hatırlama günü olacak.
İnsan olarak ruhumuzda, aklımızda ve bedenimize kalan izlerin karşılık bulacağı, bizimde bir sözümüz var demenin günü olacak; seçim günü.
Sözün bittiği, “OY”ların konuştuğu,kendimize biçtiğimiz değerin tezahür ettiği ,layık olduğumuz idare anlayışının belirlendiği gün olacak;yedi Haziran Pazar günü.
Pazar günü Sandık konulacak önümüze; geleceğiz ve tüm değerlendirmelerden sonra kararımızın ve tercihimizin rengini belirleyeceğiz.
Milletçe yol ayrımında olacağız,o gün.
Biri karanlığa ve pişmanlığa diğeri aydınlığa ve umuda götürecek yolun eşiğinde olacağız.
O yüzden hayati önem taşıyor yapılacak seçim.
Onurlu , gururlu, mutlu, bir yaşam mı yoksa horlanan, aşağılanan ve dışlanan bir yaşam mı bu değerleri oylayacağız.
İnsani değerleri taşıyan yaşanası bir ülkenin mimarları olacağız.
Harekete geçmenin ve hatta hala uyuyanları uyandırmanın günüdür.
Etrafımızda çevremizde kim varsa sandığa gitmesini ve oyunu kullanmasını sağlamamız vatandaşlık ve hatta insanlık görevi olacaktır.
Oyumuzu kullanırken;
Öncelikle Ülkemiz,Atalarımız,Çocuklarımız yani Geleceğimiz ve tüm Sevdiklerimiz aklımıza gelsin “Evet” Mührünü basmadan son kez vicdanınızın sesini dinleyin.
Kullanacağınız her Oy’un Vatana Millete hayırlar getirmesini dilerim.Sekiz Haziran sabahı Ülkeme en parlak haliyle Güneşin doğacağını ve yüzlerde hasret kaldığımız o sıcacık tebessümlerin mutluluğa giden yolda yeniden yeşerdiğini görmek en büyük arzumdur.
Ülkem insanının sağ duyusu galip gelecektir.
Mutlu yarınlara….

20150602102709

Zeki Şanlı
1967 İskenderun doğumlu.Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi İstatistik Bölümü mezunu.