Belen’de CHP’nin çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Başkan Çerçikaya; “sadece broşür dağıtmıyoruz.”
CHP Belen Gençlik Kolları ve Kadın Kolları koordineli ekiplerle Belen’in her mahallesini dolaşıyor. Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çerçikaya’nın basına verdiği demeçte; Bakras, Ötençay ve Şembük mahalelerini gezdiklerini ifade ederek “geçtiğimiz Cuma günü Bakras, Ötençay ve Şembük mahallelerini ziyaret ettik. Dün itibariyle Soğukoluk, Güzelyayla Piknik Alanları ve Müftüler mahalelerini ziyaret ettik. Mahalle sakinlerinin sıcak karşılamaları ve ikramları çok içtendi. Bizleri çok mutlu etti. Biz buralarda sadece broşür dağıtmıyoruz. Halkın içine karışarak sohbet ediyor sorunlarını dinliyoruz. “ dedi.

Önümüzdeki haftayı da değerlendirerek sözlerini noktalayan Başkan Çerçikaya; “ önümüzdeki hafta seçim sürecinin son haftası. Hafta başında Kömürçukuru, Benlidere, Atik Mahallelerini ziyaret edeceğiz. 4 Haziran’da Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun 2. Hatay Mitingi –ilki İskenderun’da düzenlenmişti- gerçekleşecek. 5 Haziran’da Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin dev sosyal projesinin Belen ayağı “Sosyal Market” açılışı olacak. Son olarak 6 Haziran’da propaganda süresinin son gününde seçim büromuzun önünde kapanış mitingimiz gerçekleşecek.” dedi.

Belen'de CHP'nin çalışmaları tüm  hızıyla devam ediyor (13) Belen'de CHP'nin çalışmaları tüm  hızıyla devam ediyor (11) Belen'de CHP'nin çalışmaları tüm  hızıyla devam ediyor (9) Belen'de CHP'nin çalışmaları tüm  hızıyla devam ediyor (4) Belen'de CHP'nin çalışmaları tüm  hızıyla devam ediyor (2)