Ülkü Ocaklarından Anlamlı Kermes

ÜLKÜ EVLERİ YARARINA EL EMEĞİYLE GIDA KERMESİ
Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği, Ülkü evleri yararına Vali Ürgen Parkı’nda gıda kermesi düzenlendi. 29-30-31 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen gıda kermesinde sunulan yemeklerin büyük bir bölümü MHP Kadın Kolları ve yönetimi ile Ülkü Ocakları üyelerinin yardımlarıyla hazırlandı.
Hatay Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Naci Akkaya öncülüğünde organize edilen Gıda Kermesinden elde edilecek gelirler, Ülkü evleri yararına kullanılacak.
Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya öncülüğünde organize edilen kermese, MHP Hatay İl Başkanı Lütfi Kaşıkçı, Antakya Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Almula Meryem İrez, MHP Kadın Kolları Hatay İl Başkanı Dilek Demirdöven, MHP Hatay Milletvekili Adayları Ferhat Küçükler, Sıdıka Dilaver Eryılmaz ve Alpaslan Ateş, bazı milletvekili aday adayları, Asena Birim Başkanı Mediha Güneş, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Musa Salık, Belen Ülkü Ocakları Başkanı Nejat Doğan ile MHP ile ve İlçe Yöneticileriyle Ülkü Ocakları yöneticileri katıldı.
İrez: Bu Kermes Ülkü Ocağı’ndaki Gençlerin Eğitim Ve Öğretimi İçin Yapıldı
Kermeste bir konuşma yapan Antakya Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Almula Meryem İrez, kermesin Ülkü Ocağı’na destek amacıyla yapıldığını hatırlattı. İrez “bu kermes, Ülkü Ocağı’ndaki gençlerin eğitimine, öğretimine her türlü desteği sağlamak amacıyla yapılmaktadır. Aynı zamanda bizim öğrenci arkadaşlarımızla ülkü evlerimiz var. Onlara da destek amacıyla yapılmaktadır. Kermese destek verenler Milliyetçi Hareket Partisi Kadın kollarıdır. Kadın kollarının üyelerinin destekleriyle bu yapılmaktadır. Destek veren bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.
Akkaya: Kermesin Geliriyle İlimize Okumaya Gelen Kardeşlerimize Barınma İmkânı Sağlayacağız
Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya ise, düzenlenen Gıda Kermesinin önemine değindi ve ‘ülkü evleri projesi’nden bahsetti.
Akkaya “Ülkü Ocakları genel merkezinin yaklaşık 2 senedir devam ettirdiği ‘ülkü evleri projesi’ kapsamında Hatay İli olarak da biz bu sene 9 evde bu kampanyaya iştirak ettik. Geçen sene de ülkü evlerimize katkı olması amacıyla bayanlar bir nevi Milliyetçi Hareket Partisi Kadın kollarının desteğiyle bir kermes düzenlemiştik. Bu sene de ikincisini düzenliyoruz. Şuana kadar güzel bir kermesin olduğunu düşünüyorum, halkımızın ilgisi yoğun. Kermesimize destek veren, katılan ve ziyaret eden vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Buradan sağlanacak gelirle önümüzdeki sene Hatay’a üniversiteye okumaya gelen kardeşlerimize barınma imkânı sağlayacağız. Desteklerinden ve katılımlarından dolayı tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

1 2 3 4 5 (2)