Kırmızıoğlu, Hatay’ın 15 İlçesine Ayrım Yapmaksızın Hizmet Edeceğiz

CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu:
Hatay’ın 15 İlçesine Ayrım Yapmaksızın Hizmet Edeceğiz
Her ilçe ve mahallede farklı bir heyecan ve coşkuyla karşılanan CHP Hatay Milletvekili Adayları Dr. Riyat Kırmızıoğlu, Avukat Mevlüt Dudu, Ziraat Mühendisi Sonay Aykut, Karaağaç Mahallesi’nde coşkuya coşkuyla karşılık verdiler.

Riyat Kırmızıoğlu Karaağaç Mitingi (1)
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve meclis üyeleri başta olmak üzere CHP İskenderun ve Arsuz’un tam kadro katıldı. Karaağaç Mahallesi Muhtarı Rasim Yaşar’da mitinge katılarak CHP’ye güç verdi. Miting sonrası yüzlerce kişi Arsuz Karaağaç yolunda yaklaşık 1 kilometre yürüyüş yaparak halkı selamladılar. Milletvekili adaylarının ön safta yürüdüğü korteje vatandaşlardan ve yoldan geçen araçlardan ilgi muhteşemdi.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu her zamanki gibi sevgi dolu ve coşkulu konuşmasında, Hatay halkına layık bir milletvekili olacağının sözünü verdi.

Riyat Kırmızıoğlu Karaağaç Mitingi (3)
Halkın sorunlarını görmeyen ve duymayanlara yanıtı CHP iktidarında vereceklerini belirten Dr. Riyat Kırmızıoğlu, halkı gören, dinleyen ve sorunlarına çözüm üreten bir anlayışı yerleştirmek için çalışacaklarını söyledi.
CHP’li Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediyelerinin hizmet üretmemesi ve çalışmaması için her şeyin yapıldığını belirten Kırmızıoğlu, her iki belediyenin de yokluk ve imkansızlıklara rağmen halk için hizmet ürettiklerine dikkat çekti ve coşkulu kalabalığa Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı alkışlattı.
8 Haziran sabahı Türkiye’nin Kemal Kılıçdaroğlu’nun başbakanlığında CHP iktidarına uyanacağını belirten Dr. Riyat Kırmızıoğlu, kendilerinin de milletvekili değil, iktidarın bakanları olarak, ayrım yapmaksızın Hatay’ın 15 ilçesinde halka hizmet edeceklerini söyledi.

Riyat Kırmızıoğlu Karaağaç Mitingi (1) Riyat Kırmızıoğlu Karaağaç Mitingi (3) Riyat Kırmızıoğlu Karaağaç Mitingi (2) Riyat Kırmızıoğlu Karaağaç Mitingi (5) Riyat Kırmızıoğlu Karaağaç Mitingi (4) Riyat Kırmızıoğlu Karaağaç Mitingi (6)