Chp Belen’e mahalelelerden coşkulu karşılama

Chp Belen İlçe Teşkilatı’nda yürütülen seçim çalışmalarının görünmeyen yüzü Seçim Komitesi canla başla çalışıyor.

Seçim Komitesi Başkanı Sabriye Uçum; “canla başla çalışıyoruz”
Başkanlığını Sabriye Uçum’un yürüttüğü seçim komitesi Belen’in sadece merkez mahallelerinde değil, kırsal kesimlerdeki seçmenlere de ulaşmayı hedefliyor. Hatay’ın büyükşehir olmasıyla 19’a yükselen mahalle sayısına değinen Seçim Komitesi Başkanı Sabriye Uçum; “Köy iken mahalleye dönüşen Belen merkeze uzak birçok yer. Buralarda yaşayan vatandaşlarımızın da hizmetlere ihtiyacı var. Hizmet etmek için hemşerilerimizden 4 yıllığına yetki istiyoruz. Tabi bu yetkiyi sadece merkezde yaşayan vatandaşlarımızdan değil, ilçemizin en uç köşesinde yaşayan vatandaşlarımızdan da istiyoruz.

Bu seçim sürecini çok iyi değerlendirerek, büyükşehir belediyesinin desteğiyle vatandaşlarımızın sorunlarını çözüme ulaştırıyoruz. İlçe Başkanım Fevzi Yüksel, Gençlik Kollarım ve Kadın Kollarımla canla başla çalışıyoruz. Bu emeklerimizle Cumhuriyet halk Partisi iktidar olacak.” dedi. Chp Belen’in seçim programlarına da değinen Başkan Uçum; “Merkez Mahallelerimizde açık hava toplantıları programlayarak kitlesel mitingler düzenleyeceğiz.” dedi.

Benlidere Mahallesi sakinleri seçim büromuzu ziyaret etti (1) İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve partililerimizin Derebahçe Mahallesi toplantısı (2) İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve partililerimizin İssume Mahallesi toplantısı (1) İlçe Başkanı Fevzi Yüksel ve partililerimizin Sarımazı Mahallesi toplantısı (2) Mv. Adayımız Mevlüt Dudu'nun katılımıyla Güzelyayla Mahallesi toplantımız (1) Mv. Adayımız Mevlüt Dudu'nun katılımıyla Müftüler Mahallesi toplantımız (1) Mv. Adayımız Mevlüt Dudu'nun katılımıyla Müftüler Mahallesi toplantımız (6) Mv. Adayımız Mevlüt Dudu'nun katılımıyla Müftüler Mahallesi toplantımız (8)