Gençlik Kolları’ndan bir ilk daha!

Chp Belen Gençlik Kolları, gençlerin yoğun katılımıyla canlı müzik eşliğinde “Türkü Gecesi” düzenledi.

Gençlerden “Türkü Gecesi”
Günlerdir aralıksız devam eden seçim çalışmalarının stresini atmak isteyen gençler canlı müzik eşliğinde “Türkü Gecesi” düzenledi. Chp Belen Seçim Bürosunda Gençlik Kolları’nın düzenlediği türkü gecesi renkli görüntülere sahne olurken, katılımın gençlerden oluşması ise gözlerden kaçmadı. Müzikal ekibin söylediği türkülere eşlik eden gençler, hareketli parçalar çalınmaya başlayınca yerlerinde duramadılar.

Gönülllerince eğlenip stres attıklarını söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Çerçikaya; ”Teşkilat olarak yoğun çalışmalar içerisindeyiz. Amacımız kaynaşmak ve eğlenmekti. Böyle bir geceyi organize eden gençlik kollarımın emeklerine sağlık. Bizleri bu günümüzde yalnız bırakmayan İlçe Başkanım Fevzi Yüksel’e, Seçim Komitesi Başkanım Sabriye Uçum’a ve Kadın Kolları Başkanım Yüksel Evren’e teşekkür ederim. Gönül destekçimiz olan müzisyen arkadaşlara da yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Chp'li gençlerden Türkü Gecesi (1) Chp'li gençlerden Türkü Gecesi (2) Chp'li gençlerden Türkü Gecesi (8) Chp'li gençlerden Türkü Gecesi (9) Chp'li gençlerden Türkü Gecesi (10)