BAŞKAN SAVAŞ ARSUZ PROGRAMLARINA DEVAM ETTİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Arsuz ilçesi programlarına kaldığı yerden devam ederek hemşehrileri ile buluşmaya ve çözüm istişarelerine devam etti.
Halk ile iç içe olma şiarı ile yola çıkan başkan Savaş, Arsuz İlçesinde yapmış olduğu mahalle ziyaretlerine Beyköy, Höyük, Avcılarsuyu, Haymaseki, Tülek, Konacık, Tatarlı ve Işıklı mahalleri ile devam ederek Hataylıların sorunlarını yerinde inceleyip mahalle sakinleri ile birlikte çözüm üretti.
Başkan Savaş, ara ara notlar alıp bir takım telefon görüşmeleri gerçekleştirdi, acil olan bölge sıkıntılarına anında müdahale edilmesi için talimatlar verdi
Hatay’ın bütün renklerini kucaklayacaklarını dile getiren başkan Savaş, bölge halkına ve Hataylılara Sevindirici haberi de verdi.
Savaş; ”İlimizin genelinde içme suyu sorunu çözüme kavuşturacağız. Bütün içme suyu hatlarını baştan sona yenileyip su kaybını önleyeceğiz.Aynı zamanda içme suyu ile bulaşan bazı hastalıkların da önüne geçmiş olacağız. Alt yapı sorunu tamamen ortadan kalkacak Hatay’da alt yapısız mahalle bırakmayacağız.Su baskınları kanalizasyon gibi sıkıntı yaratan bütün sorunları ortadan kaldırarak yeni alt yapımız ile ilimizi hak ettiği noktaya getirip hemşehrilerimize daha iyi hizmet edeceğiz.”dedi.
Aynı zamanda içme suyu fiyatlarına da açıklık getiren başkan Savaş; ”İçme suyu fiyatlarını büyükşehrimizdeki bütün siyasi partilerin temsilcileri ve komisyon ile aldığımız bir karardır. Ana muhalefetin sadece bizim üstümüze bir iftira gibi yaftalayarak atması gülünç ve gariptir. Elimizde meclis kararlarının bulunduğu kamera kayıtları mevcut. Bizler kapalı kapılar ardından iş yapmıyoruz ne yapıyorsak halkımızın gözü önünde hemşehrilerimizin yararına yapıyoruz .Siyasi kaygı gütmüyoruz,milleti oy sandığı olarak görmüyoruz. Siyasi kaygı güdenlerin bugün bizlere iftira atarak bir çok konudan sıyrılmaya çalışmaları da halkımızı zor duruma sokuyor. Muhalif partilerin almış olduğu ilçe belediyelerin bir çoğunda üzerlerine düşen görev olan çöp toplama ve sinekle mücadeleyi yapmayarak sorumluluğu HBB’ye yüklemektedir. Çöp toplama ve sinekle mücadele ilçe belediyelere ait hizmetlerdir. Siyasi kaygı güderek 7 haziran kaygısı ile halkı mağdur edenler, 7 haziranda hezimete uğrayacaktır. ” dedi.
Önümüzdeki seçimlerin önemine sürekli vurgu yapan başkan Savaş, ”7 Haziran uçurumdan önceki son viraj halkımızı bu kötü gidişata dur demek için sandıklarda duyarlı olmaya çağırıyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

IMG_3321 IMG_3491 IMG_3449 IMG_3377 IMG_3361 IMG_3588 IMG_3360