Mesleki Eğitimi Yaygınlaştırarak İşsizliğe Son Vereceğiz

Mesleki Eğitimi Yaygınlaştırarak İşsizliğe Son Vereceğiz..
Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, seçim çalışmalarını temposunu arttırarak devam ediyor.
Çalmadık kapı ve sıkmadık el bırakmamakta kararlı olduğu gözlenen ve gittiği heryerde büyük bir coşku ve samimiyetle karşılanan Dr. Riyat Kırmızıoğlu, ziyaretleri kapsamında İskenderun PTT, İşkur, Kadastro ve Nüfus müdürlüklerini ziyaret etti.
CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu’nun ziyaretlerine CHP İskenderun İlçe Başkanı Jorj Basus, CHP’den Hatay Milletvekilliğine aday adayı olan Kamil Turan, Nermin Yıldırım Kara ve Nalan Akkülah da eşlik ettiler.
Özellikle İşkur Müdürlüğü’nde iş bulabilmek için başvuru yapan gençlerle sohbet eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, CHP’nin seçim bildirgesinde yer verdiği Türkiye’de büyük bir kalkınma hamlesinin temelini oluşturacak projelere dikkat çekerek, CHP’nin toplumun tüm kesimlerinin umudu olduğu gibi, işsizlerin CHP’nin iktidarını dört gözle beklediklerini söyledi.
Kurumların çalışanları ve işlem yapmak için bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Dr. Riyat Kırmızıoğlu, CHP iktidarında tüm kurumlarda işleyişin farklı, düzenli, kurumlarda çalışan memurlar ve vatandaşın işini kolaylaştıran, zamandan tasarruf sağlayan, bürokrasinin hafifletildiği bir sistemin oturtulacağını söyledi.
Kurumlara personel alımlarında mesleki yeterlilik konusuna dikkat çeken Dr. Riyat Kırmızıoğlu, mesleki eğitimin önemine vurgu yaptı ve milyonlarca işsiz içerisinde “Ne iş olsa yaparım” diyen hiçbir meslek sahibi olmayan bir işsiz ordusu olduğuna vurgu yaparak, mesleki eğitimin CHP iktidarında yaygınlaştırılarak toplumun tüm katmanlarına yayılacağını söyledi.
Vatandaşların ve kurum çalışanlarının yakın ilgisine teşekkür eden CHP Hatay Milletvekili Adayı Dr. Riyat Kırmızıoğlu, herkesin kısa bir zaman dilimi ayırarak internette yasanacakbirturkiye.com adresinden CHP’nin seçim bildirgesini bir kez okumalarını istedi.

Riyat Kırmızıoğlu Kurumlar Ziyaret (1) Riyat Kırmızıoğlu Kurumlar Ziyaret (2) Riyat Kırmızıoğlu Kurumlar Ziyaret (3) Riyat Kırmızıoğlu Kurumlar Ziyaret (4) Riyat Kırmızıoğlu Kurumlar Ziyaret (5) Riyat Kırmızıoğlu Kurumlar Ziyaret (6) Riyat Kırmızıoğlu Kurumlar Ziyaret (7)

Önceki İçerikBELEDİYE PUGEDONLARINA ÇOCUKLARIN İLGİSİ
Sonraki İçerikArsuz’a Çok Amaçlı Sosyal Tesisin Temelleri atıldı