Arpaderesi Mahallesine 1000 kişilik Çok Amaçlı Sosyal Tesis

Hatay’ın dört bir yanına 50 sosyal tesis sözü veren Başkan Savaş sözünü tutuyor, çok amaçlı sosyal tesislerin temelleri bir bir atılıyor. Temel atma törenlerinde durak Arsuz ilçesinin Arpaderesi Mahallesi oldu. Mahalle sakinleri Başkan Savaş’ı coşkulu bir şekilde karşıladı.
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) tarafından Arsuz Arpaderesi Mahallesine yapılacak olan 1000 kişilik Çok Amaçlı Hizmet Merkezi’nin temeli kurbanlar kesilerek HBB Başkan’ı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından atıldı.
Mahallenin düğün salonu, taziye salonu, kafeterya, sergi salonu, berber, market, muhtarlık, eğitim salonu gibi ihtiyaçlarını karşılayacak olan tesisin temel atma törenine HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, CHP milletvekili adayı Mevlüt Dudu, CHP il Başkanı Ertuğrul Gün, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Çulha, CHP milletvekili adayı Riyad Kırmızıoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Başkan Savaş, “Sizlere her zaman hizmet etmeğe devam edeceğiz”
Dört ay gibi kısa bir sürede yapımı tamamlanacak olan tesisin temel atma töreninde konuşan başkan Savaş, “Bütün ilçelerimiz gibi Arsuz ilçemize de önem veriyoruz. Temelini attığımız tesis, siz değerli hemşehrilerimizin çocuklarının eğitim alabileceği ve mahalle sakinlerinin çok amaçlı kullanabilecekleri büyük bir tesis. Bu tesis dört ayda tamamlanıp hizmete girecektir. Ayrıca Arpaderesi’ne su deposu yapım çalışmalarına başlayarak mahallemizdeki su sorununu çözeceğiz. Su deposu tamamlandığında mahallemizin sağlıklı ve kesintisiz su ihtiyaçlarını karşılayacak. Bugün burada temelini attığımız, iyi ve kötü günlerinizde kullanabileceğiniz sosyal tesisimiz hepinize hayırlı uğurlu olsun, sizlere her zaman hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.
Arpaderesi mahalle sakinleri bugüne kadar yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Savaş’a teşekkür etti.

IMG-20150527-WA0003 IMG-20150527-WA0004