İKEM ANADOLU LİSESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU

25 yıldır İskenderun’da kaliteli ve düzeyli eğitim anlayışıyla hizmet veren İKEM Koleji, 2014/2015 öğretim yılında lise bölümünden mezun olan öğrencileri için görkemli bir mezuniyet töreni düzenledi. Mezun öğrenci velilerinin yanı sıra, okul kurucuları, yöneticiler, eğitimciler, protokol üyeleri ve kalabalık davetli topluluğu huzurunda gerçekleşen törende öğrencilerin ve velilerin heyecanı görülmeye değerdi.


İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı A.Aziz Aydın, İskenderun ilçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı, İskenderun ilçe Jandarma Komutanı Kamil Türkdönmez, İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Arsuz ilçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın, okul kurucuları Ramazan Öz ve Bedrettin Öz, İKEM Kurucusu ve Genel Müdürü Levent Hakkı Yılmaz ile okul yöneticileri, öğretmenler ve velilerin hazır bulunduğu tören saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

IMG_2316

 

 

 

 

İKEM Anadolu Lisesi Müdürü Ali Hikmet Türkmen’in konuşmasının ardından son sınıf öğretmenleri adına sınıf öğretmeni Okan Selimoğlu da öğrenci ve davetlilere kısa bir konuşmayla hitap etti. İKEM Anadolu Lisesinden bu yıl mezun olan öğrenciler hep birlikte İKEM andını coşkuyla okudular.

IMG_2347

 

 

 

Mezun öğrenciler adına okul birincisi Müzeyyen Türkmen gerçekleştirdiği heyecanlı konuşmasının ardından okul mezuniyet yaş kütüğüne künyesini çaktı. Flama devir tesliminin ardından öğrencilere diplomaları törenle takdim edildi. Diplomaların verilmesi sırasında ise hem coşkulu hem de duygusal anlar yaşandı. Kepler atılırken yaşanan coşku ise görülmeye değerdi. Her yıl olduğu gibi okul bahçesinde kutlanan ve gelenekselleşen tören sonrası öğrenci ve veliler uzun süre okuldan ayrılmayarak bu coşkuyu hep birlikte yaşadılar.

Screenshot_1 Screenshot_2 IMG_4218 IMG_2354 IMG_4196 IMG_2312 IMG_2347 IMG_4200 IMG_2316 IMG_4195 IMG_4192 IMG_2375