İTSO’da girişimcilere yönelik eğitimler devam ediyor

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO)’da DOĞAKA ve KOSGEB işbirliğiyle düzenlenen uygulamalı girişimcilik Eğitim programları devam ediyor. İTSO Toplantı salonunda gerçekleştirilen eğitimlerde girişimcilire eğitmen Nadile Nurşen Trakçı, sinevizyon destekli olarak genel bilgiler verdi.

Hatay KOSGEB ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle organize edilen ve İTSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen 1. Kur uygulamalı girişimcilik eğitiminde katılımcılara bilgiler verildi. Trakçı, “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi, kendi işini kurmak isteyen girişimcilerin bir iş panına dayalı olarak kuracağı işletmelerin başarı düzeyini arttırmak amacıyla düzenlenmektedir. Eğitimde kendi işini kurmak isteyen girişimcilere iş planı hazırlamaya yönelik eğitim verilmektedir. Eğitimler 24 saati atölye çalışanlarından oluşan toplam 70 saatlik eğitimler olup, genel katılıma açık ve ücretsizdir” dedi. Hatay KOSGEB ve Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı işbirliğiyle organize edilen ve İTSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen eğitimlere 25 girişimcinin katıldığı ve belge almaya hak kazandığı ifade edildi.

İTSO DA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI DEVAM EDİYOR (1) İTSO DA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI DEVAM EDİYOR (2) İTSO DA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI DEVAM EDİYOR (3) İTSO DA KOSGEB GİRİŞİMCİLİK KURSLARI DEVAM EDİYOR (4)